Toimitus- ja palautus

Tuotteen palautusoikeus
Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteita, toimithan seuraavasti.
Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Muutin mieleni ja haluan palauttaa tuotteet
Voit palauttaa tuotteet asiakaspalautustunnuksellamme ja veloitamme siitä 7,00€ toimituskuluista hyvityksen yhteydessä.

Täytäthän tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen ja laitat sen palautuksen mukaan. Asiakaspalautustunnuksen löydät hieman alempaa.

Reklamaatiot 

Otathan mahdollisissa reklamaatioissa yhteyttä joko soittamalla 050 476 0400 (ma-pe klo 10-16) tai sähköpostitse shop@livibutik.com. 

Täytä mukaan paketissa oleva palautuslomake. Reklamaatiotapauksissa Livi butik/Opal Oy maksaa palautuksen.

Asiakaspalatustunnukset (Opal Oy/Livi butik)
Matkahuollon asiakaspalautus 9502195
Postin asiakaspalautustunnus 676118
Tämän numerosarjan kertomalla tuote löytää meille.

Rahojen palautus
Palautamme rahan aina sillä maksutavalla, jolla se on maksettu. Hyvitämme tuotteen tilillesi/Klarnan laskulle kun paketti on saapunut perille ja tuotteet tarkistettu.

Noutamaton paketti
Paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus ja veloitamme noutamattoman paketin palautumisesta 14,90€ käsittelymaksun, sekä tilauksen toimituskustannukset (hinta määräytyy valitun toimitustavan mukaan).

Lisäksi maksettavaksi tulee tilauksen uudelleen lähettämisestä koituvat kustannukset (hinta määräytyy valitun toimitustavan mukaan). 

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, olethan yhteydessä asiakaspalveluun sillä peruutus voidaan tehdä vain ennen tilauksen lähettämistä. 

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, voit noutaa tilauksen, täyttää palautuslomakkeen ja toimittaa sen palautusohjeiden mukaisesti Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Tilauksilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. 

Verkkokauppamme asiakaspalvelu
Palvelemme ma-pe 10.00-16.00
Verkkokaupan asiakaspalvelun puhelinnumero: 045 211 9173
Sähköposti: shop@livibutik.com